Salı, Ekim 22

Fleabag yıldızları Andrew Scott ve Phoebe Waller-Bridge yeniden bir araya geliyor…

Fleabag’in unutulmaz çift, Phoebe Waller-Bridge ve Andrew Scotthayranlarına heyecan verici bir haber verdi. ikilinin, Fleabag’da İkonik karakterleri canlandırdıkları altı bölümlük dizi, beş yıl önce ekranlara veda etmişti. Fakat, Scott tarafından yapılan son açıklamalarla birlikte hayranların yeniden bir araya gelme umutları arttı.

Scott, Patricia Highsmith’in klasik romanından yeni uyarlama netflix seri Ripley’in Giriş sırasında, Waller Köprüsü Yakın zamanda tekrar iş birliği yapacaklarını duyurdu. Vogue’a Röportajında, “Kesinlikle bir şeyler yapıyoruz. Onunla tekrar çalışmayı çok isterim. O eşsiz ve harika bir insan.” dedi.

Fleabag’den Bir zamanlar ünlü bir aktördü Scott, “Ateşli Rahip” Rolüyle özel ilgi gördü. Bu karakteriyle kazandığı tanınma eleştirmenlerin Seçim Ödülü getirdi ve Altın Küre ve SAG Ödülü atandı. Waller Köprüsü Sırasında, Fleabag’in Yapımcı ve başrol oyuncusu olarak tanınıyor ve son dönemdeki başarılarıyla adından söz ettiriyor.

Waller Köprüsü, Scott Oyunculuk yeteneğini överken olası bir buluşmanın detaylarına da değindi. “Onun akli dengesi tamamen yerinde olmayan bir komedi karakterini canlandırırken görmek isterim. Her zaman, her şeye kızan birini.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber