Perşembe, Eylül 19

Vincenzo Montella’dan Çekya maçı öncesi Arda Güler için flaş açıklama! “Kararı ben vermedim”2024 Avrupa Şampiyonası

EURO 2024 F Grubu’nun üçüncü gününde Çek Cumhuriyeti ile oynanacak karşılaşma öncesinde milli teknik direktör Vincenzo Montella, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Özellikle son günlerde Arda Güler’in ilk 11’de yer almaması ve idmanda yaşanan olaylarla gündeme gelen Montella, genç yıldız için dikkat çekici ifadeler kullandı.

“UZUN SÜRE SÜREBİLECEK BİR DURUMDA DEĞİL”

“Arda uzun süre oynayamayacak. Geçen maçta oynamasına ben karar vermedim, doktorumuz ve personelimiz karar verdi. Onsuz oynayabileceği bir süre vardı. Risk aldı ve çok oynadı. Arda’yı riske atmamak için 2 gün antrenman yaptı.”

”DESTEK OLMALIYIZ”

ef76bc72c38d4bfcb75459e74507cdd3

“Gerçek taraftarlarımız bizi ilk düdükten son düdüğe kadar destekleyecektir. Bizi eleştirenlere şunu hatırlatmak isterim ki burası bizim ülkemiz. Başka bir milli takım yok. Bu takım Türkiye’yi temsil ediyor. Bu çocuklar yüzümüzü güldürdü ve ihtiyacımız var. onları desteklemek için.”

”BASKI İŞİMİZİN PARÇASI”

aNkXh6g6PEqk1Z20r2YeAw

“30 yılı aşkın süredir baskı altındayım. Baskı işimizin bir parçası. Olumlu baskıdır. Olumlu başarıyı hedefliyoruz. Hedefimiz gruptan çıkmak. Yarın önümüze önemli bir fırsat çıkıyor. Bu, duruma bağlı. biz. “

“BİZ TEK BİR BEDENİZ”

vincenzo-montella-hazır-olmayan-iki-oyuncuyu-açıkladı-egnu

“12-13 yıldır milli takımda yer alan oyuncular bize bu takımın bugüne kadar yer aldıkları en iyi takım olduğunu söylüyor. Biz tek bir vücutuz ve dikkatimizin dağılmasına izin vermiyoruz. Diğer takımların sonuçlarına güvenin.”

ALTAY BAYINDIR’IN SÖZLERİ

667700148d766cbf4aee6803

“Altay Bayındır bu sezon çok az oynamasına rağmen Uğurcan Çakır neden Portekiz maçında oynamadı?”

“Anlayışsız bir cevap vermek istemem ama mevcut kadroda daha az oynayan oyuncularımız da var. Bunu sadece Altay için söylemek doğru olmaz.”

Euro 2024 canlı sonuçları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Beşiktaş'ın yıldızı ismini KAP'a bildirdi! Beşiktaş’ın yıldızı ismini KAP’a bildirdi!
Volkan Demirel'in acı günüVolkan Demirel’in acı günü
Kırkpınar'da Skandal!  Pehlivanlar isyan etti: Biz kavga etmiyoruz!Kırkpınar’da Skandal! Pehlivanlar isyan etti: Biz kavga etmiyoruz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş