Cuma, Eylül 20

2 gündür kayıp olan Narin’in son görüntüleri ortaya çıktı – Son Dakika Türkiye Haberleri

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Tavşantepe Kırsal Mahallesi’nde 2 gün önce öğle saatlerinde gittiği Kur’an kursundan çıktıktan sonra ortadan kaybolan Narin Güran’ın annesi Yüksel Güran, şunları söyledi:

“Kızım saat 13.00’te evdeydi. Öğle yemeği yedik. Ben masayı yıkadım, o da televizyonun tozunu aldı. Sonra saate baktı ve ‘Ah, Kur’an dersine geç kaldım’ dedi.’ “Kızım gitme, hava çok sıcak, ders bitti.” “Anne, dörde kadar dersim var. Lütfen Hüseyin amcaya gidiyorum. Çocukları tatilden yeni döndü, kızları özledim. Sadece bunu gördüm. Nereye gittiğini bilmiyorum. Sizden ricam lütfen.” “Beni köşeye, hastaneye, sokağa bıraksınlar, kızımı alsınlar. bana. Bunu istiyorum. Kimseden bir şey istemiyorum, kızımın bulunması için dua ediyorum. Güç onlarda, benim sadece bir kızım var.”

NARİN’İN SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Bu arada Narin’in yaklaşık bir ay önce bir akrabasının düğününde dans ettiği ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında yumurta yarışında yarıştığı görüntüler ortaya çıktı.

NE OLDU?

Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Kırsal Mahallesi’nde 21 Ağustos günü öğle saatlerinde meydana geldi. Kur’an kursuna katılan Narin Güran, kurs sonrası eve dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla arama yaptı. Köylülerle yapılan çağrı sonuç vermeyince saat 21.00 sıralarında 112 acil servisine haber verildi.

Ön uyarının ardından bölgeye jandarma, AFAD, sağlık ekipleri ve arama köpekleri sevk edildi. Çalışmalara Jandarma Arama Kurtarma Timi (JAK), AFAD, Büyükşehir Belediyesi Sualtı Arama Timleri ve 200 Jandarma personeli görev alırken, Jandarma helikopteri ile de hava desteği sağlanıyor. Ayrıca Narin’in kaybolduğu saatlerde geçiş yapan yaklaşık 150 araç da sorgulandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş