Salı, Ekim 22

İbrahim Saraçoğlu’ndan kış ayları için mucize yöntem! Kuru öksürüğü şıp diye kesiyor

İbrahim Saraçoğlu, öksürüğü anında kesen mucizevi yöntemi anlattı. “Tere, unutma. 6, 7 yapraklı saplı taze su teresini tüketeceksiniz. Balgamı giderir. “Çocuklar bile kullanabilir.” Uzman, hatmi çiçeği ve yulaf samanının kuru öksürük ve bronşite de faydalı olduğunu söyledi.

Yulaf Samanı Havyarı

1 bardak kaynar suya 1 çay kaşığı yulaf samanı ekleyin. Kapağı kapalı olarak 5 dakika demlenmeye bırakın ve sıcakken süzün. Kahvaltıdan yarım saat önce ılık olarak tüketilir.

u2

ÇEKİÇ ÇİÇEK BAKIMI

1 bardak kaynar suya veya süte 1 tutam hatmi ekleyin. Kapağı kapalı olarak kısık ateşte 5 dakika kaynatıp, sıcakken süzün. Öğle ve akşam yemeklerinden sonra yarım saat olmak üzere günde iki kez tüketilir.

u3

TEDAVİ ANDIZ MOLAKS

Günde bir kez sabah, öğlen veya akşam aç karnına 1 yemek kaşığı tüketin. Şeker hastaları pekmez yerine propolis kullanabilir.

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Terör hedefleri vuruldu: En az 26 terörist etkisiz hale getirildiTerör hedefleri vuruldu: En az 26 terörist etkisiz hale getirildi
Karatay genetik hastalığı beyanıKaratay genetik hastalığı beyanı
Kıskançlık cinayeti kameralara yansıdı!  Sokak ortasında sopayla öldürdüKıskançlık cinayeti kameralara yansıdı! Sokak ortasında sopayla öldürdü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber