Cuma, Eylül 20

‘Gel ben seni 500 TL’ye…’

Meyhane müziğinin efsane isimleri arasında yer alan Fedon Kalyoncu, Bodrum’da yaşıyor ve yaz aylarında uzun süre güneşlenerek bronz tenine kavuşuyor.

Hayatının çoğunu Bodrum’da geçiren Fedon, son dönemde kendisini kameralara yansıdı.

Gazetecilerle sohbet eden şarkıcı, Bodrum’un pahalı olduğu haberine tepki gösterdi.

“BODRUM’U PAHALI OLMAKLA SUÇLAMAMALILAR”

Fedon, “Söylemekten yoruldum. 4 kişiye 1 milyon TL fatura geliyor. Oraya gitmeyin. Oraya giden belli bir grup var. Gelin sizi gideceğiniz yere götüreceğim” dedi. 500 TL’ye balığınızı, salatanızı ve içeceğinizi yiyebilirsiniz, hesabı ben ödeyeceğim.”

silindir şapkalar

Habertürk’ün haberine göre şarkıcı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Lahmacun 1500 TL, gitmeyin. Bodrum pahalılığın gölgesinde kalmasın. Pahalı dünyanın her yerinde var. Mikonos’a gidin, Santorini’ye gidin, Yunanistan ucuz, nerede ucuz? Ucuz olduğunu kim söylüyor? ucuz mu pahalı mı, buradan domates alıyorum.” “Ben 30 TL’ye alıyorum, eşim İstanbul’da 60 TL’ye alıyor, Bodrum pahalıydı.”

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Daha önce de o dizide rol aldığı ortaya çıktı!  Bunları gören herkes şaşırdıDaha önce de o dizide rol aldığı ortaya çıktı! Bunları gören herkes şaşırdı
Mallorca pozlarını paylaştı! Mallorca pozlarını paylaştı! “Kafanın nesi var?”
Gıda kriziyle günün gündemi buydu!  Eski sevgililerinize etkinlik göndermeGıda kriziyle günün gündemi buydu! Eski sevgililerinize etkinlik gönderme

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş