Cuma, Eylül 20

Galatasaray’la anlaştığı iddia edilen Batshuayi’nin eşi isyan etti: ‘Çocuğumun ölmesini dileyenler utanın’Galatasaray

Fenerbahçe’den ayrılıp Galatasaray’a transfer olmaya hazırlanan Michy Batshuayi’nin eşi Amely, sosyal medyada ölüm tehditleri ve ırkçı yorumlar aldığını öne süren bir paylaşım yaptı.

Fenerbahçe’de iki sezon forma giyen ve sözleşmesi sona eren Belçikalı golcü Batshuayi’nin, Gialloblù’nin ezeli rakibi Galatasaray’la sözleşme imzalamak üzere olduğu haberi spor gündemine bomba gibi düştü.

Fenerbahçe yönetimi Batshuayi’yle yola devam etmeyeceğini açıklarken, daha önce Beşiktaş’ta forma giyen 30 yaşındaki golcüye sarı-lacivertli taraftarlardan tepki yoğun oldu.

Sosyal medya paylaşımlarında Batshuayi’nin parayı tercih ettiği yönünde suçlamalar yapıldı. Belçikalı yıldızın eşi Amely Maria, kendisine ve oğluna yönelik saldırılara sosyal hesabından tepki gösterdi.

4

Amely Maria, şunları söyledi: “Ne olduğunu bilmiyorsanız, masumları işaret etmeyin. Asıl suçlular, sorumluluk almayanlardır. Futbol uğruna ailemi tehdit edenler ve oğluma iyi dilekler dileyenler. Ölmek utanç verici olmalı. Aileden bahsetmeye nasıl cüret edersin? Ne utanç ve ölüm tehditleri! Görüyorsunuz.” dedi. Amely Maria daha sonra bu paylaşımı sildi.

2
Bu içerik Taner Şahin tarafından yayınlanmıştır.

Euro 2024 canlı sonuçları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Partiye giden Zehra Güneş muhteşemdi!Partiye giden Zehra Güneş muhteşemdi!
Portekiz maçında şike suçundan yargılanan hakemin ismini verdiler!Portekiz maçında şike suçundan yargılanan hakemin ismini verdiler!
Kriz TFF’de şimdi de ‘Rolex’ krizi! Ayrıca nereden alındığını da açıkladı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş