Cumartesi, Eylül 21

Şener Şen’in ardından Şafak Sezer de isyan etti: “Hayatımda bu kadar rezillik görmedim” – Son Dakika Hayat Haberleri

Şafak Sezer, birçok filmde birlikte rol aldığı Aydemir Akbaş’ı son yolculuğuna uğurlamak için bugün Levent Hayrettin Paşa Camii’nde düzenlenen cenaze namazına katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil’in katıldığı törende ünlü isimlerle fotoğraf çektirmek için kaçan kişiler nedeniyle imam cenaze namazını kılmakta zorlandı.

Şafak Sezer duruma isyan etti “Hayatımda böyle bir şey ne gördüm ne de yaşadım. Sanki tımarhaneden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi. Sizce para isteyen o mu, yoksa iş isteyen mi? İnanılmaz bir utanç… Dua edemedik, hiçbir şey yapamadık. Cami öğretmeni namazı kıldıramayınca uyardı. İbrahim abi 45 yaşındaki arkadaşıyla vedalaşmaya geldi ve kendini zor durumda buldu. Tuhaf giyimli Tiktok çocukları tabutun etrafını sararak tuhaf hareketler yapıyor… Canlı yayın akımı başladı. Şok edici değil. “Dua etmemize izin vermediler, insanların biraz saygısı var.” dedi.

Usta oyuncu Şener Şen de geçtiğimiz ay Kayhan Yıldızoğlu’nun cenazesinde saldırgan bir kişiye “Git ya da git” diye bağırarak tepki göstermişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş