Cumartesi, Eylül 21

Hedef “rekor” satış ivmesini sürdürmek – Son Dakika Otomotiv Haberleri

Geçtiğimiz yıl hem global hem de Türkiye pazarında kendi rekorlarını kıran Volvo, bu yıl yakaladığı ivmeyi “rekor” satışlarla sürdürmeyi hedefliyor. Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Alican Emiroğlu, premium segment SUV lideri ve dünya çapında önemli başarılara imza atan Türkiye’nin, 2023’te yakaladığı başarıyı 2024’te de sürdüreceğini söyledi.

Emiroğlu, şunları söyledi: “Volvo Car Türkiye, geçen yıl 11,6 bin adetle Türkiye’nin en başarılı satışını gerçekleştirdi. Bu yılki hedefimiz bu rakamın üzerine çıkmak” dedi.

“ARAÇ KİRALAMAK İÇİN İYİ ZAMAN”

Ekonomik belirsizlikler nedeniyle 2024 yılına temkinli bir iyimserlikle başladıklarını ve araç kiralama sektörünün uzun süredir yüksek finansman maliyetlerinin pençesinde olduğunu belirten Europcar Türkiye CEO’su Fırat Fidan, ancak sermayesi güçlü şirketlerin ciddi alımlar yapabileceğini kaydetti. maliyetler kabul edilebilir seviyelere ulaşmıyor. Sezonun beklentilerin altında başlamasına rağmen önümüzdeki dönemde sezonun iyi geçmesini beklediğini ve yıl sonunda sanayi stoklarının azalacağını kaydeden Fidan, şöyle konuştu: “Ağustos ayında yoğun dış turizm etkisiyle fiyatlar artacak. -Eylül dönemi, araç kiralamak ve avantajlı fiyatları fırsata çevirmek için şimdi en doğru zaman.”

PATENT SAYISI 16 BİN 245’E ULAŞTI

Çin’in lider otomotiv üreticisi Chery, çevre dostu üretim yaklaşımı ve toplumsal duyarlılığıyla yüksek teknolojili üretimi hayata entegre ediyor. Bu bağlamda Chery, 2023 ÇSY Raporu’nu yayınladı.

Rapora göre 2023 yılında tescil edilen patent sayısı 16 bin 245’e ulaştı. Chery önümüzdeki beş yıl içinde 100 milyar Yuan yatırım yapmayı planlıyor. Chery ayrıca enerji verimliliği, akıllı kabin teknolojisi ve diğer alanlarda disiplinlerarası inovasyon konusunda işbirliği yapmak üzere sekiz ortak inovasyon araştırma enstitüsü kurdu.

ŞEHİR VE DOĞA ARASINDAKİ DENGESİ

Hyundai, yepyeni SANTA FE modeliyle SUV segmentine iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Markanın imza niteliğindeki tasarım çizgisinden çok farklı hazırlanan yeni otomobil, diğer SUV kardeşlerine göre farklı hisler sunuyor. Eylül ayında Türkiye’de satışa sunulacak yeni SANTA FE, şehir yaşamı ile doğal ortamlar arasında mükemmel bir denge kuruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş