Cumartesi, Eylül 21

Silikon implant için 39 ülkeden Türkiye’ye geliyorlar – Son Dakika İş Dünyası Haberleri

El, ayak veya parmak gibi organların kaybı durumunda çözüm olan protezler, teknolojinin ve cerrahi tekniklerin gelişmesiyle her geçen gün daha gerçekçi bir şekilde yapılmaktadır. Bu ilerleme aynı zamanda neredeyse insan uzuvlarına benzeyen protezlere erişimi de kolaylaştırıyor. Bu durum Future Market Insights raporuna göre 2024 yılı sonunda 3,7 milyon dolar değerine ulaşacak olan ortopedik protez pazarının büyümesini tetikliyor. Luxmed Protez kurucularından uzman teknisyen Enes Altun, nüfusun yaşlanmasının, ortopedik rahatsızlıkların artmasının ve travmatik yaralanmaların yaygınlaşmasının protez müdahalelerine olan talebi artırdığının altını çiziyor. Buradan hareketle protez seçiminde dikkat edilmesi gereken hususları açıklamaktadır.

“Silikon implantlar hastalara büyük özgüven kazandırıyor”

Enes Altun, herhangi bir nedenle kol, parmak veya ayaklarını kaybeden kişilere gerçekçi bir görünüm kazandıran ve eskisi gibi sosyal hayata katılmalarına olanak tanıyan silikon protez çözümleri ürettiklerini söyledi. “Protez el, parmak ve ayak konusunda hizmet veriyoruz. Şu ana kadar 39 farklı ülkede 2 binin üzerinde hastaya protez uyguladık. Dünya çapında aldığımız taleplerin arkasında yurtdışındaki diğer kliniklere göre farklı faktörler var. Mesela en uygun fiyat politikamız sayesinde 2 kat daha hızlı teslimat yapıyoruz. “Son teknolojiye sahip protez üretimlerimizle tüm hastalarımızdan olumlu geri dönüşler alarak her geçen gün yeni başarılara imza atıyoruz.”Ve.

“Protez seçimi hayati önem taşıyor”

Luxmed Protez’in kurucularından Uzman Enes Altun, kaybedilen uzuvların yerine geçecek gerçekçi tasarımlı protezlerin hastaların hayatında büyük fark yarattığını vurguladı. “Herhangi bir sebeple bir uzvunu kaybeden kişi, ciddi bir eksiklikle hayatını sürdürmek zorunda kalıyor. Kaybedilen uzuvların yerine geçecek işlevsel ve gerçekçi tasarımlı protezler hastaların hayatlarında da büyük fark yaratıyor. Ancak doğru protezin seçilmesi çok önemlidir. Çünkü her bireyin anatomisi, yaşam tarzı ve beklentileri farklıdır. Bu süreçte uzman kadromuzla her hastamızı ayrı ayrı değerlendiriyoruz. Müşterilerimizin fiziksel özelliklerine ve günlük ihtiyaçlarına uyum sağlayan özel tasarımlar yaratıyoruz. Hem kullanışlı hem de gerçekçi protezler üretmek bizim için çok önemli. Üretimlerimizde renk, doku ve hatta tüylere kadar detaylı çalışmalar yapıyoruz. Hassas çalışmalarımız sayesinde hastalarımız gerçek el ile silikon el arasındaki farkı neredeyse ayırt edemiyor.” dedi.

“Protez üretiminde önceliğimiz hastaların yaşam kalitesini arttırmaktır”

Enes Altun, yanlış protez seçiminin hem fiziksel hem de maddi kayıplara yol açabileceğini söyledi. “Yanlış protez seçimi ciddi fiziksel rahatsızlıklara yol açabilir. Cilt tahrişi ve enfeksiyon riskini artırabilir. Kullanıcı hareketliliğini sınırlayabilir. Günlük aktiviteleri zorlaştırabilir ve yaşam kalitenizi kötüleştirebilir. Ayrıca yanlış protez seçimi ek maliyetlere neden olabilir. Uygun olmayan protezlerin değiştirilmesi ve tedavi sürecinde ek masraflar yapılması, kullanıcılar ve sağlık sistemleri açısından maddi bir yük oluşturmaktadır. Protez uygulama sürecinde önceliğimiz hastalarımızın yaşam kalitesini arttırmaktır. Bu konuda yüzde 100 memnuniyet oranına ulaştık” dedi. dedi.

“Hedefimiz yurt içi ve yurt dışındaki istihdam sayımızı 40’a çıkarmak.”

“El, ayak ve parmak silikon protez ürünlerimize 1 yıl garanti veriyoruz. Luxmed Protez kurucularından Enes Altun, “Memnuniyetsizlik durumunda para iadesi sağlayan dünyadaki tek protez kliniğiyiz” dedi ve sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Dünyadaki silikon implant firmaları arasında üretim süresi açısından en hızlı firmayız. Avrupa’da eğitim almış uzman teknisyenlerimizle 4 dilde hizmet vermekteyiz: Türkçe, İngilizce, Rusça ve Arapça. Çağrı merkezimizi arayan hastalarımıza, kendileriyle aynı dili konuşan ekibimiz tarafından 7/24 destek verilmektedir. Türkiye’de 500’den fazla, dünya çapında ise bine yakın hasta silikon implantlarımızı tercih etti. Protezlerimizin biyonik kollardan biyonik bacaklara kadar pek çok çeşidi bulunmaktadır. Uluslararası faaliyetlerimiz kapsamında 2023 yılında Suudi Arabistan’da ortopedik protez alanında büyümek amacıyla ortaklık kurduk. Farklı ülkelerde 20’den fazla sağlık turizmi acentesi ile işbirliği yapıyoruz. Yurt dışında çeşitli ülkelerde merkezlerimizi açarak global anlamda büyümeye devam etmeyi planlıyoruz. “Yurtiçi ve yurtdışı operasyonlarımızda mevcut 25 kişilik kadromuzu 2025 yılında 40’a çıkarmayı hedefliyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş