Cuma, Eylül 20

Pek çok etkinlik İstanbullularla buluşacak! İstanbul’da bu hafta yaşananlar… – Kültür ve sanata dair son dakika haberleri

İstanbul’da bu hafta yerli ve yabancı sanatçıların katılımıyla konserlerden sergilere, tiyatro gösterilerinden performanslara kadar pek çok farklı etkinlik sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

BU HAFTANIN TİYATROSU

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Türk Telekom opera salonunda Yarın Yılmaz Erdoğan’ınki yazdı “Aydınlıkevler“Oyun tiyatro severlerle buluşacak.

ünlü sanatçı Şener Şen rol aldığı Das Das’ın yapımında, “Zengin mutfak” 28 Ağustos’taki maç AKM Türk Telekom opera salonunda izlenebilir.

Victor Hugo’nun ölümsüz eseri”Dolgu“, 30-31 Ağustos’ta Ankara Devlet Tiyatrosu’ndan AKM tiyatro salonunda sahneye çıkacak.

SANATÇILAR SANAT SEVERLERLE BULUŞACAK

Pop müziği zaman makinesinde yorumlamasıyla tanınan müzik topluluğu Postmodern Müzik Kutusu, 1 Eylül’de Maximum Uniq Açık Hava’da müzikseverleri ağırlayacak.

Yarın Harbiye Cemil Topuzlu açık hava stadında Candan Erçetin, 28 Ağustos’ta Sıla, 29 Ağustos’ta Serdar Ortaç, 30 Ağustos’ta Gökhan Özen, 31 Ağustos’ta Kenan Doğulu konser verecek. Destansı bir senfoni ve Hayko Cepkin Konser 1 Eylül’de gerçekleşecek.

BU HAFTA İSTANBUL’DA ÇOK SAYIDA SERGİ

İBB Heritage, İBB Kültür ve Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu işbirliğiyle düzenlendi “Metro Kapıları – Geçiş ve Yansımayla Mekana Dokunmak: Vlastimil Beranek” başlıklı sergi Yerebatan Sarnıcı’nda ziyaret edilebilir.

“Çit Kasrı”, “Küçük Mabeyn Sarayı” ve “Büyük Mabeyn Sarayı” Kültür ve Sanat Müzesi gibi pek çok yapının görülebildiği Yıldız Sarayı, 1 Eylül’e kadar pazartesi hariç her gün ücretsiz ziyaret edilebilecek.

Mimar ve sanatçı Beste Aykut “Japonya’nın Yankıları: Kentsel ve Doğal Karşıtlıkların Sanatı” başlıklı kişisel fotoğraf sergisi 30 Ağustos’a kadar açık kalacak.

Türkiye İş Bankası Müzesi, Türkiye İş Bankası’nın 100’üncü yılı nedeniyle yenileniyor “100 yıllık faaliyet” Kalıcı sergi sanatseverleri de ağırlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş