Cuma, Eylül 20

Eski başkanlarla buluştu: Özgür Özel “Kılıçdaroğlu” sorusunu yanıtladı! – Son Dakika Türkiye, Siyasi haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye İş Bankası’nın İstanbul’daki yüzüncü yıl resepsiyonunun ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Özel şunları söyledi:

“Bugün neredeyse Cumhuriyet kadar eski bir kurumun doğum gününü, yüzüncü yılını kutlamaya geldik. Partimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla 3. Cumhurbaşkanımız Celal Bayar’ın Ankara’da 10 kişiyle kurduğu ve bugüne kadar ayakta kalan bir kurumun yüzüncü yılındayız. 100 yıldır Cumhuriyeti korumuş, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmış ve şu anda Türkiye’nin en büyük özel bankasıdır. Böyle bir günde dünyanın en önemli bankalarından biri olan İş Bankası’nı bir arada görmek hepimiz için gerçekten mutluluk vericiydi. Bu akşam önceki başkanımızla birlikte katıldık. İş Bankası Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza ve Genel Müdürümüze gösterdikleri misafirperverlik için canı gönülden teşekkür ederiz. İş Bankası’nın başarısına baktığınızda kökleri sağlam bir kurum.

Liyakata göre yönetilir. Liyakatle, kibirlenmeden, başkasını tanımadan yönetilmek yerine, gerçek emek ve liyakatın ne anlama geldiğini, ne gibi sonuçlar getireceğini merak edenler İş Bankası’na baksın. Yine İş Bankası’nın en önemli özelliklerinden biri de 1970’li yıllarda Ecevit’in deyimiyle kamu sektörü olarak adlandırılan, çalışanların şirketin sahibi olduğu, halkın en önemli destekçisi ve en önemli destekçilerinden biri olmasıdır. insanlara en çok destek veren kurumlar. Bu kadar büyük bir başarı ile bu güne gelmişse bunu kurucusuna, kuruluşuna, bilimselliğine, liyakatına ve çağa ayak uydurmasına borçludur. Bu şekilde yönetilirse Türkiye dünyanın önde gelen ekonomilerinden biri haline gelebilir. Umarım Türkiye bu şekilde yönetilir ve bu başarıyı yakalar.

“BAY’I ZİYARET EDECEĞİM. KILIÇDAROĞLU”

Özel, resepsiyonda CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yokluğuna ilişkin soruya şu yanıtı verdi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın ayrı bir programı var, bugün akşama katılamadı. Bugün önceki başkanımızla tanıştık. “Parti tüzüğünde değişiklik var, tüm üyelerimiz bu konuda fikrini söylüyor ama önceki başkanlarımızın görüş, uyarı ve önerilerini toplamak bana düşüyor. Bunu İstanbul’da üçümüzle yaptık” dediler. Değerli başkanlarım, Ankara’ya döndüğümüzde Sayın Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edip görüş ve önerilerini alacağım. Partimizdeki birlik ve beraberlikten ve değerli liderlerimizin önderliğinden son derece memnunuz. böyle bir akşamı birlikte yaşamak.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş