Salı, Ekim 22

Parası olmayanlara eşcinsel ilişki teklif etmekle suçlandı! Ulusal Birlik Partisi genel merkezine uyuşturucuyla mücadele baskını: Tutuklamalar var

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Milli Birlik Partisi’nin Yenimahalle ilçesi Demetlale Mahallesi Huzur Apartmanı’ndaki genel merkez adresine, uyuşturucu satıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenledi. ve kullanıldı. Baskında uyuşturucu satan partililer MG ve BY ile uyuşturucu kullanan 5 şüpheli gözaltına alındı.

EŞCİNSEL İLİŞKİ İDDİASI

Aramalarda satışa hazır paketlenmiş çok miktarda metamfetamin ele geçirildi. Uyuşturucu kullandığından şüphelenilen kişiler, ifadelerinde uyuşturucuyu MG ve BY’nin temin ettiğini ve kendilerini parti binasına davet ettiklerini belirterek, “Burası güvenli, polis giremez” dedi. MG’nin uyuşturucu karşılığında parası olmayan kişilere eşcinsel seks teklif ettiği de iddia edildi. Şüphelilerin polisteki sorguları devam ediyor.

163 ÜYE VAR

Yargıtay Başsavcılığı’nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Ulusal Birlik Partisi 26 Nisan 2023’te kuruldu. 163 üyesi bulunan partinin Genel Başkanı Peyami Sefa Atıcı, partinin internet sitesinde yer alan yazısında şunları söyledi: “Her düzeydeki sorunları ele alan siyaset anlayışımızla, Yeni dünya düzenindeki adaletsizliklere, gücün birlikten geldiği anlayışına, bu topraklardaki atalarımızdan kalan medeniyet mirasımızdan ve Anadolu mayasından ilham alarak, biz “Milli Birlik Partisi bir muhalefet veya tepki duruşu değildir. hareket; kendine has felsefesi, düşüncesi ve ideolojik sistemi olan özgür bir uygarlık projesinin adıdır.”

MİLLİ-ÇEKİLİŞ-PARTİ-İLAÇ-_375415_103907

“Kimin girip kimin çıktığı belli değildi”

Parti genel merkezinin bulunduğu Huzur Apartmanı sakinlerinden Gülper Güneyli (70), şunları söyledi: “Kimin girip çıktığı belli değildi ama sonradan fark ettik. Gece birileri geliyordu. Geç saatlerde kapılarımızı çalıyorlar. “Neden çalıyorsunuz?” diye sorduğumuzda neden anahtarları yok, bu kadar çok kişi var mı?

Kaynak: DHA

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber