Cumartesi, Eylül 21

Alzheimer hastası yaşlı kadından 1 aydır haber alınamıyor – Son Dakika Türkiye Haberleri

Muğla’nın Menteşe Mahallesi’nde 15 Temmuz’da ortadan kaybolan 70 yaşındaki Alzheimer hastası Sabriye Dedeoğlu’nu arama çalışmaları sürüyor.
Alzheimer hastası Sabriye Dedeoğlu en son Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Fakültesi’nde dolaşırken güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Daha sonra ekipler, kendisinden haber alınamayan yaşlı kadını bulmak için seferber oldu.

Sabriye Dedeoğlu’nun kızı Saniye Dedeoğlu, annesinin ortadan kaybolmasıyla ilgili şunları söyledi: “Annem daha önce evden hiç çıkmamıştı. Babamla birlikte yaşıyorlar. 15 Temmuz’da evden çıkana kadar böyle bir olay yaşamamıştık. yaşadıkları Bandırma’daydı, “Eve gidip kışa hazırlanmak istediğini söyledi” dedi.

Annesini görenlerin durumu derhal güvenlik güçlerine bildirmelerini isteyen Dedeoğlu, şöyle konuştu: “15 Temmuz günü saat 14.30’da üniversitenin Sağlık Fakültesi’nin arka tarafındaki kameraya çıktı ancak o tarihten bu yana hiçbir iz yok. Raporlar Ula ve çevre bölgelerde yoğunlaşmıştı ama annemin Türkiye’de olduğunu doğrulamak mümkün olmadı.” “Artık hayatından endişe ediyoruz, hatta her yerde kaçırıldığını bile düşünmeye başladık. Onu gören herkesin derhal polise veya jandarmaya haber vermesini rica ediyorum.”

Dedeoğlu’nun annesinden umutlu bir şekilde güzel haberler beklediğini, AFAD ve gönüllü ekiplerinin yoğun arama yaptığını belirten Saniye Dedeoğlu, annesinin en son görüldüğü ormanlık alanda aramaların titizlikle yürütüldüğünü belirterek, şöyle konuştu: “AFAD ekipleri 20 günden fazla bir süredir durmadan arama yapıyor. “Bir rapor geldiğinde veya yeni bir keşif olduğunda, aramalar tekrar başlayacak.

Dedeoğlu, annesinin doğum gününde yaşadığı mutluluğun hala gözlerinin önünde olduğunu belirterek yetkililere ve gönüllü ekiplere teşekkür etti.

Sabriye Dedeoğlu’nu arama çalışmaları devam ederken ailesi de ondan güzel haber beklemektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş