Güncel Haber Sitesi

Aslı Enver ekranlara geri mi dönüyor? – Son Dakika Magazin Haberleri

0

Enver, geçtiğimiz kasım ayında işadamı Berkin Gökbudak ile evlendi ve sessiz sedasız evlendi. Daha sonra çiftin bir çocuk doğuracağı öğrenildi.

Ünlü oyuncu Aslı Enver, dün akşam katıldığı etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enver ekranlara döneceğinin sinyalini verdi.

“4 TEMMUZ’DA MÜJDELİ HABER GELDİ”

Çift, 4 Temmuz’da sağlıklı kızları Elay’ı kucağına aldıklarında sevinçlerini paylaştı. Enver, “Çok iyiyim. Her şey yolunda ve güzel gidiyor.”

“ANNE OLMAK ÇOK GÜZEL”

Basın mensuplarının merak ettiği bir diğer konu ise annelik deneyimi oldu. Enver, “İyi gidiyor. Çok güzel bir dönemden geçiyorum. Tüm zamanımı Elay’a ayırıyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. Hayatım kökten değişti. Şu anda o yılların en güzel çalışma dönemini yaşıyorum diyebilirim. Çünkü bu 1-2 yıl çok kıymetli o yüzden her anımı kızımla geçiriyorum.” “Onları harcamak beni çok mutlu ediyor o cevapladı.

“TEKRAR EKRANA DÖNME ZAMANI YAKIN”

Oyuncu ayrıca ekranlara geri dönme niyetini de açıkladı. “10 ay oldu. Yavaş yavaş okuyorum. Doğru proje için zamanı gelince geleceğim. Kızımla birlikte sete gideceğim. Diğer çalışan anneler gibi yapacağım. Onun da birkaç şey öğrenmesine izin verin” diyerek gelecekteki projelerini paylaştı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku