Güncel Haber Sitesi

Kudüs’teki Türk vatandaşı turist, İsrail polisini bıçakladı! Açılan ateşle öldürüldü

0

İsrail polisi, Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde bir polis memuruna bıçakla saldırdığı iddia edilen bir kişiyi öldürdü. İsrail polisi tarafından yapılan açıklamada, “Yerel saatle 12.30 sıralarında bir kişi polise bıçakla saldırmaya çalıştı. Eski Kent’in Es-Sahirah (Herod) Kapısı bölgesinde polis, şüpheliyi ateş açarak etkisiz hale getirirken, saldırgan da bıçaklı olarak bulundu.”

34 YAŞINDA BİR TÜRK

Açıklamada, vücudunun üst kısmından yaralanan polis memurunun durumunun iyi olduğu ve saldırıya teşebbüs eden kişinin 34 yaşında bir Türk vatandaşı olduğu belirtildi.

İsrail polisi, silahla vurulan şahsın sağlık durumu hakkında bilgi paylaşmasa da, AA ekibi, sağlık ekiplerinin olay yerinden bir cesedi Eski Şehir’in Cadı Kapısı bölgesine naklettiği anları kaydetti.

POLİS ATEŞİYLE ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail medyası da söz konusu kişinin polis ateşiyle öldürüldüğünü bildirdi.

İsrail polisi, saldırgan olduğu iddia edilen kişinin kaldığı Doğu Kudüs oteline düzenlenen baskın sırasında olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini duyurdu.

(AA)Bu içerik Devrim Karadağ tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
CHP lideri Özel'den 1 Mayıs açıklaması!  Anayasa Mahkemesi kararını açıkladıCHP lideri Özel’den 1 Mayıs açıklaması! Anayasa Mahkemesi kararını açıkladı
AVM'de hırsızlık yapan kadınlar yakalanınca kaos yarattıAVM’de hırsızlık yapan kadınlar yakalanınca kaos yarattı
11 ilde 1 Mayıs gözaltıları!  Bakan Yerlikaya açıkladı11 ilde 1 Mayıs gözaltıları! Bakan Yerlikaya açıkladı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku