Perşembe, Eylül 19

Berfu Yenenler telefon dolandırıcılarının hedefi oldu: Dizi karakterinin kimliğiyle dolandırmaya çalıştılar – Son Dakika Hayat Haberleri

Miss Türkiye 2015 güzellik yarışmasına katılmak ve Eser Yenenler’in eşi olmak. Berfu Yenenlersosyal medya hesabında paylaştığı videolarla telefon dolandırıcılarının hedefi olduğunu duyurdu. Kazananlar, hile yapanlar, oyuncular Anıl AltanPolisiye dizide canlandırdığı karakterin polis kimliğini kullanarak kendisini dolandırmaya çalıştıklarını söyledi.

Ardı ardına paylaştığı videoların ilkinde Anıl AltanEtiketleyen Yenenler, olayı şu sözlerle anlattı:

“Bugün bir telefon aldım. Arayan kişi bana ‘Yakın zamanda kimliğiniz mi çalındı ​​yoksa başkasına mı verdiniz?’ diye sordu. “Hayır” dedim. Sonra da “Birisi sizin kimliğinizi kullanıyor, sizin adınıza işlem yapıyor” dediler. Bunu engellemeli ve suç duyurusunda bulunmalıyız.” Bu sefer kimliğimin bir dizide resmedildiğini söyledim. Volkan Eroğlu “Bana atanmış komiser karakterinin polis kimlik kartını gönderdiler.”

Ardından “Rabbim lütfen aklınız başına gelsin” başlıklı bir video paylaşan Yenenler, dolandırıcılara şu mesajı verdi:

“Bu kişi benim arkadaşım. Sanırım beni dolandırmaya çalışıyorsunuz ama maalesef beni dolandıramayacaksınız. Bu kimlik, arkadaşımın bir dizide polis rolünde kullandığı kimlik. Dolandırıcılar beni her yerden engellediler. Tüm konuşmaların ekran görüntülerini alıp Anıl için ayrı ayrı suç duyurusunda bulundum, insanlar böyledir.” Dolandırıldığın için üzgünüm.”

Yenenler’in videolarından sonra Anıl Altan Duruma kayıtsız kalmayıp, Yenenler’in paylaşımını sayfasında paylaştı. Altan şu ifadeleri kullandı:

“Oynadığım polisiye dizide birçok kişi benim kimliğime aldandı. Arkadaşlar, polis ya da herhangi bir yetkili telefonda para isteyemez. Lütfen annenize ve büyüklerinize bu konuda bilgi verin.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş