Salı, Ekim 22

Haluk Levent telefonunu götürene menemen yapacak! “Akşam misafirim olsun”

New York’taki konseri için Amerika’ya uçmadan önce İstanbul Havalimanı’nda check-in yaptıktan sonra telefonunu araçta unuttuğunu fark eden Haluk Levent, şoförünün de eve dönmesi nedeniyle telefonuna ulaşamadı.

Konseri iptal etmemek için telefonu olmadan uçağa binen Levent, yanındaki Bülent Çeçen’in telefonundan Twitter hesabına giriş yaparak yardım istedi. Telefonu kendisine getiren kişiye menemen sözü verdi.

“ONUN İÇİN DE MENEMEN YAPIN”

Sanatçının Twitter hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Arkadaşlar, iki saat önce başımdan geçen bir olay oldu, sizlerle paylaşmak istedim. Bu akşam New York’ta konserim var. Havaalanında check-in yaptıktan sonra telefonumun yanımda olmadığını fark ettim. arabamda kalmıştı. Şoförüm de eve döndüğünü fark etmemiş olmalı. Konseri iptal etmemek için telefonsuz uçmak zorunda kaldım. Bu tweeti yanımda oturan sevgili Bülent Çeçen sayesinde yazıyorum. “Sonraki yer. Kısacası bugün belki kimse bana ulaşamayacaktır. Bugün saat 15.10 THY uçağıyla New York’a uçacak olan ve bu tweet’i okuyan bir yolcu varsa buraya yazsın. “Telefonumu bana getirmesini isterdim. Ben de bu akşam konserime konuk olmasını isterdim. Ben de ona menemen verirdim.”

haluk levent

Levent’in bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yatak odası itirafı çok konuşulan bir konuydu!  İddialı duruşuyla ortalığı karıştırdıYatak odası itirafı çok konuşulan bir konuydu! İddialı duruşuyla ortalığı karıştırdı
Bakın şimdi ne yapıyor?  En son haliyle günün emriydi Bakın şimdi ne yapıyor? En son haliyle günün emriydi
Esra Ezmeci'ye gelen itiraf şaşırttı!  Esra Ezmeci’ye gelen itiraf şaşırttı! “Kocam beni bir adamla götürdü…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber