Cumartesi, Eylül 21

İmamoğlu’ndan “Kılıçdaroğlu” Açıklaması: “Artık yeni bir dönem, yeni bir süreç var” – Son Dakika Türkiye Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattının inşaatına başlanan törenin ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

İmamoğlu, 7. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesine ilişkin soru üzerine şunları söyledi:

“Öncelikle Sayın Kılıçdaroğlu ile görüşmemiz sürpriz değil. Karşılıklı saygı, içeriğin kamuoyuyla paylaşılan birçok programla alakası yok. Yaklaşık iki saat sohbet ettik. Umarım açılışlarımıza gelirsiniz. Sizi burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyarım.” Duyacaklarımı kendisine aktardım. Sizlerle paylaşacağım özet bu inanın, her şeyin özeti ve özeti bu, lütfen başka bir anlam yüklemeyin.”

“Devamı olacak mı?” SORUNUN CEVABI

“Neden daha fazlası olmasın? Gelmemesi yanlış olurdu. Mesela Hikmet Çetin Bey’i onun sayesinde çok sık görüyorum. Zaman zaman Sayın Karayalçın ile gündeme odaklanarak konuşuyoruz. Sayın Altan Öymen’le mümkün olduğunca görüşebiliriz. Sayın Kılıçdaroğlu ile devamı neden olmayacak? Ayrıca bunun daha sık ve sıradan olmasını diliyorum. Sonuçta birlikte çalıştık, kaderimizi paylaştık ve artık yeni bir dönem, yeni bir süreç başlıyor. Bu süreçte Sayın Kılıçdaroğlu’ndan ve onun gibi ışık tutan, yol gösteren, nasihat veren parti büyüklerimizden daha önemli bir şey yoktur. Bu konuda tabii ki Sayın Kılıçdaroğlu ile defalarca görüşmeyi umuyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş