Cuma, Eylül 20

İstanbul’da bazı caddeler trafiğe kapatıldı – Son Dakika Türkiye Haberleri

İstanbul’da, 31 Ağustos-1 Eylül tarihleri ​​arasında gerçekleştirilen Oral-B Challenge İstanbul triatlonları nedeniyle hafta sonu bazı yollar geçici olarak trafiğe kapatıldı. İstanbul Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde, Beykoz Belediyesi ev sahipliğinde, Challenge Ailesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte, yüzme, bisiklet ve koşu etaplarında 800’e yakın yerli ve yabancı sporcu yarışacak.

Beykoz’da bu yıl dördüncüsü düzenlenen organizasyon kapsamında Küçüksu Mihrişah Valide Sultan, Atatürk ve Göksu caddeleri 31 Ağustos Cumartesi günü 05.00-13.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.

Organizasyonun 1 Eylül Pazar günü gerçekleşecek bisiklet etabı için Kavacık-Küçüksu varış yönü 05.00-09.30 saatleri arasında kapatılacak, diğer yön Küçüksu-Kavacık ise normal seyrine devam edecek.

TEM Otoyolu’nun Harp Okulları ile Kavacık Kavşağı arasındaki güney şeridi 05.30-09.30 saatleri arasında kapatılacak. Avrupa-Asya yönü kapatılacak, diğer yön olan Harp Akademileri-Kavacık yönü ise normal seyrine devam edecek.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün güney yönündeki (Avrupa-Asya) sabah 05.30-09.30 saatleri arasında araç trafiğine kapatılacak, diğer yöndeki (Asya-Avrupa) ise normal güzergahına devam edecek.

Atletizm pistiyle ilgili olarak Küçüksu ile Körfez Caddesi arasındaki alan 06.30-10.30 saatleri arasında çift yönlü trafiğe kapatılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş