Cuma, Eylül 20

İtalya’dan 3 teklif geldi: F.Bahçe’den Becao kararı! – En güncel spor haberleri

F.Bahçe, Rodrigo Becao için İtalya’dan gelen 3 teklifi de reddetti.

Sky Sport Italia’nın haberine göre; F.Bahçe’ye Brezilyalı stoper Becao için Fiorentina, Torino ve Atalanta’dan teklifler geldi. En yüksek teklifi veren Atalanta, 1,5 milyon euro kira bedeli ve 9 milyon euro geri ödeme hakkı teklif etti.

Fenerbahçe, her üç teklifi de reddetti ve Becao’yu satın alma seçeneği de dahil olmak üzere hiçbir kiralama teklifine sıcak bakmadıklarını söyledi. Sarı-lacivertli kulübün sadece ücret karşılığında transferlere açık olduğunu ancak bunun için önemli bir meblağ teklif edilmesi gerektiğini taraflara bildirdi.

“MUTLUYUM AMA OYNAMAK İSTİYORUM”

F.Bahçe, Rodrigo Becao ile de görüşerek Brezilyalı oyuncuya fikrini sordu. Becao, F.Bahçe’de mutlu olduğunu ancak düzenli oynamak istediğini söyledi.

Gialloblù yöneticileri, Becao’nun A takımda planlarında olduğunu ve Çağlar ve Djiku ile dönüşümlü olarak oynayacağını açıkladı.

DJIKU İLE ORTAKLIK ‘MÜKEMMEL’ GÖRÜLDÜ

F.Bahçe’nin geçen yaz 8.3 milyon euro karşılığında Udinese’ye sattığı Becao, özellikle sezonun ilk yarısında Djiku ile kurulan ortaklıkla dikkat çekti. Becao, sakatlık geçirdikten sonra sezonun geri kalanında düzenli olarak oynamakta zorlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş