Salı, Ekim 22

Manchester United maçı öncesi… Jose Mourinho’dan Fred’den şok itiraf! ”Reddedemedim”

F.Bahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında Manchester United ile karşılaşacak. Maç öncesinde sarı-lacivertli orta saha oyuncusu Fred, Jose Mourinho hakkında olağanüstü sözler söyledi.

”Kalitesini anlatmaya gerek yok”

UEFA TV’ye konuşan Brezilyalı oyuncu, menajeri Jose Mourinho hakkında şunları söyledi: “Mourinho’nun kalitesinden bahsetmeme gerek yok; herkes onu ve kazandığı şampiyonlukları biliyor. O harika bir teknik direktör ve ona çok minnettarım.”

”MOURİNHO’NUN ÇAĞRISINDAN SONRA REDDETMEDİM”

2-Kasımpaşa

Fred sözlerine şöyle devam etti: “Beni Manchester United’a getiren kilit insanlardan biriydi. Shakhtar’dayken beni aradı ve United’a gitmemi istediğini söyledi, Jose Mourinho’nun çağrısından sonra gidemedim. Reddettim ve şimdi yeniden buradayım, bu yüzden onunla çalışmaktan çok mutluyum ve minnettarım. “O, teknik kadroya ve oyunculara çok şey katan harika ve saygı duyulan bir insan. “dedi.

”BİRLİKTE İYİ ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

1-Kasımpaşa

fred-fenerbahce-1725120287-146876

Takımının durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Fred, şunları söyledi: Çok fazla şampiyonluk kazanmak istiyoruz ve o da bu yüzden geldi; “Masanın tepesine ulaşmamıza yardımcı olmak, Avrupa şampiyonluğu için mücadele etmek ve burada birlikte iyi bir iş çıkaracağımıza eminim.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber