Cumartesi, Eylül 21

Meteorolojiden uyarı! Sıcak günler yaklaşıyor… ‘Hava sıcaklığı 8 derece artacak’

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul’un da aralarında bulunduğu Marmara bölgesi için sıcaklık uyarısında bulundu. Sıcaklıkların 3 ile 8 derece arasında artacağı söylenirken, yetkililer vatandaşları dışarı çıkmamaları konusunda uyardı. İç kesimlerde 2 ila 4 derece, Akdeniz ve Ege kıyılarında mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde ise mevsim normalleri civarında artacağı tahmin ediliyor. Genellikle kuzey yönlerden esmesi, zamanla Akdeniz kıyıları ve güneydoğu kesimlerde güney yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Yurdun doğu kesimlerinde hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Öğleden sonra Erzurum, Bingöl, Muş ve Ağrı ile Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. diğer yerlerde hava hafif bulutlu ve açık olacak. Ülkenin güneydoğu kesimlerinde toz taşınması bekleniyor.

sıcaklık2

HAVA SICAKLIKLARI MEVSİM NORMALİNDEN YÜKSEK

Son hava durumu değerlendirmelerine göre; Ülkenin güney kesimlerinde halen mevsim normallerinin üzerinde, diğer kesimlerde ise mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının Pazartesi gününden itibaren kuzey, orta ve doğu kesimlerde artması bekleniyor.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş