Perşembe, Eylül 19

Müge Anlı canlı yayında tek kelimeyle itiraf ettirdi! Şöyle bir şey söyledi… Sözü ağzından çıkardı!

Tatlı Sert’in Müge Anlı’yla paylaştığı programda, 18 yıl önce Kastamonu’da kaybolan Hatice Musaoğlu’nun dosyası ele alındı. Programa katılan Musaoğlu’nun kızı Melek, 50 yaşındaki 4 çocuk annesi Hatice Musaoğlu’nun kaybolmasında oğlu Aydın’ın rol oynamış olabileceğini söyledi.

Tüm gözler oğlunun üzerindeyken Aydın, canlı yayında ev konusunda anlaşamadıklarını söyledi. Aydın, “Arsa babamın. Ev benim. Kızların hakları kaldı. O evin herkesin hakkı var. Köy tapu müfettişleri evi benim adıma yazdı. Arazi babamın. Herkesin hakkı vardır. Herkes hakkını arayabilir.

Hatice Musaoğlu’nun kızları, annelerinin evde korku içinde yaşadığını, Aydın’ın kendisini dövdüğünü söyledi. Annesiyle oda konusunda tartışan Aydın, şunları söyledi: “Annem ilk başta odasını bize vermek istemedi ama sonra benimle aynı fikirdeydi. Annemin odasını aldıktan sonra bir yıl bu şekilde yaşadık. Odadaki kavgadan dolayı anneme kızmadım, başka sorunlardan dolayı bu şekilde yaşadım.” Aydın ve eşinin yaşlı kadının odasına zorla girdiği iddia edildi.

ANNESİNE SİLAH DEĞİŞTİRDİ

Musaoğlu’nun kızı Sevim de Aydın’ın annesine silah doğrulttuğunu iddia etti. Sevim, şöyle konuştu: “Annem ve ağabeyim, babamın bıraktığı parayı paylaşamadılar. Ağabeyim, ‘Parayı bana vermedin’ diyerek anneme silah doğrulttu ve onu boğdu. Annem ‘yardım’ diye bağırınca, o gitti.” dedi.

Aydın, bu suçlamaların ardından şunları söyledi: “Eşimle ahırın yanındaki odada kalmak istedik. Ancak annem istemedi, bunun üzerine aramızda tartışma çıktı. Annemle anlaştık. ‘başka bir oda’. dedi.

Müge Anlı, “Senin evin değil. Şimdi diyeceğim ki, tıpkı Konya’daki gibi odan yok. İkiniz de kadının evine geliyorsunuz, kadını odasından atıyorsunuz. Oda kavgası yapıyorsunuz. Annen iki gün sonra pişmanlık duyuyor mesela, annen kaybolduğu için pişmanlık duyuyor.” “Annemi odasından çıkardığımızı mı söylüyorsun? Anneni arıyordun, önce onu aramalıydın.”

Ekran görüntüsü 2024-09-17 090154

“ANNEMİN DÜŞÜP KALKTIĞI BİR ADAM VARDI”

Aydın Musaoğlu, annesinin kaybolduğu gün fizik tedaviye gittiğini ve gri bir araca bindiğini söyledi. “Annem gece gitti, gündüz geldi. Bazen bir hafta geçmiyordu. O yüzden şüphelenmedim. İlişki yaşadığı bir adam vardı. Adı Fehmi Çılbır’dı. Altınlar evin dışına geldi. Annem vefat ettikten sonra ablam Cemile annemin parasını çekti…” açıklamasıyla herkesi şaşırttı. . Musaoğlu’nun annesi hakkında kayıp ihbarında bulunmadığı da ortaya çıktı.

“BABAM BABAMI ÇUVALA KOYDU”

Hatice Musaoğlu’nun kardeşi Mehmet Musaoğlu, yayına bağlanınca soruşturmanın gidişatını değiştirecek açıklamalarda bulundu. Mehmet Musaoğlu, şunları söyledi: “Aydın’ın kızı bize anlattı. Ben evde değildim ama o benim evimde konuştu. Kazayı annem ve çocuklarım duydu. Çocuk şöyle dedi: ‘Babam demir çubukla anneannemin alnına vurdu. Daha sonra onu bir çuvala koyup üst kata attı” dedi.

Ekran görüntüsü 2024-09-17 085014

MÜGE ANLI TEK SÖZLE İTİRAF ETTİRDİ

Hatice Musaoğlu kaybolunca Aydın’ın halası Aydın’ı suçlayınca Müge Anlı canlı yayında Aydın’a şu soruyu sordu: “Teyzenin ne gibi bir avantajı olabilir, bunu neden yaptı?” soruyu sordu. Aydın, şunları söyledi: “Geri dönemem. Geçmişe ait olduğu için unutuldu. Oğlum doğduğunda amcamın yanına gittik. Amcamın eşi halam da arama ekibine katılınca ayrıldık. anne.” dedi.

Ekran görüntüsü 2024-09-17 085034

Anlı, “Siz de katılsanız ne güzel olur” dedi. dedi. Aydın, “Beni suçluyor. Bir şey daha var. Amcamın eşi ‘Ölmeden bu kapıyı kapatacağım’ dedi.”

Müge Anlı, “Anneni neden öldürdün” ifadesini söyleyince sözleri Aydın’ın ağzından sanki çimdikliyormuş gibi çıkardı. Aydın, “Hayır, bunu annemi öldürmeden önce söylemişti” dedi. dedi. Müge Anlı, “O halde annenin öldüğünden eminsin” dedi. Canlı yayında itiraf ettirdi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş