Salı, Ekim 22

Yasak aşk iddiası gündem olmuştu! Doğuş sessizliğini bozdu! Avukatı Feyza Altun’dan açıklama gedi

Show TV’de hafta içi her gün yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’dan Vazgeçme programına fenomen sevgilisi Mahir Düz tarafından 15 milyon lira dolandırıldığını iddia eden Esra Çömelek’in açıklamaları damga vurdu.

Evli olduğunu ve ünlü bir isme sahip olduğunu iddia eden Esra Çömelek, bu ismi yayında açıklayarak herkesi şoke etti. Çömelek’in “Fenomen Mahir’in bana karşı kozu şarkıcı Doğuş’la dini nikahımdır” açıklaması derginin gündemine bomba gibi düştü.

Azerbaycanlı eşi Hoşkedem Hidayetkızı ile 9 yıldır mutlu bir evliliğe sahip olan Doğuş, imamlar arasında yasak aşk ve evlilik dedikodularının ardından eşi ve çocuklarıyla birlikte bir fotoğraf paylaştı. Doğuş şimdi sessizliğini avukatı Feyza Altun aracılığıyla bozdu.

Doğum 2

Birçok ünlünün yanı sıra şarkıcı Doğuş’un da avukatlığını yapan Feyza Altun, sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Doğum 3

Feyza Altun, açıklamasında şunları söyledi: “Geçen hafta Didem Arslan Yılmaz’dan Vazgeçmeyin programında adını ısrarla andığınız müvekkilim Doğuş’a yönelik suçlamaların gerçeğe aykırı olduğunu kamuoyuna duyurmak isteriz.” İddiaların yalan olduğunu söyledi.

doğum açıklaması

Şöyle devam etti: ‘Müvekkilim hiçbir zaman Alaattin adında bir yöneticiye sahip olmamıştır. Ayrıca müvekkilim Doğuş Mahir Düz isimli şahsı tanımamakta olup kendisiyle herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Müşterinin bilgisi ve izni olmadan çekilen, kendi programınızda yayınlanan görsellerin yayınlanması; Türk Ceza Kanunu’nun ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun özel hayatın gizliliğini düzenleyen 133. ve 34. maddelerine aykırı olup, hem kaydeden hem de yayıncı açısından suç teşkil etmektedir. açıklamayı yaptı.

Müvekkilim Doğuş’un evlilik hayatı kendisi için özeldir ve onun sorumlu olduğu tek kişi sevdiği ve saygı duyduğu, şu anda güzel bir evliliği olduğu kadın ve çocuklarının annesidir.

DOĞUŞ AİLESİ

Çocukların güvenliğini ihlal edecek, psikolojilerini bozacak şekilde hanımın adının anılması ve yayınlanması, müvekkilimin hem eşinin hem de çocuklarının kişilik haklarına saldırı ve özel hayatlarının gizliliğinin ihlali anlamına gelmektedir. Bu nedenle bu yayınların derhal durdurulmasını rica ediyoruz. Yukarıda belirtilen hususlara ilişkin tüm hukuki işlemleri başlattığımızı, müşterinin kişilik haklarını etkileyecek her türlü söylem ve hakarete karşı elimizden geleni yapacağımızı kamuoyuna duyururuz.’ dedi.

Doğuş, Feyza Altun’un sosyal medyada paylaştığı basın açıklamasını hikayesine ekleyerek tüm suçlamalara yanıt verdi.

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Davetiyenin tarzı beğenildi!  Elbisesinin fiyatı dudak uçuklattıDavetiyenin tarzı beğenildi! Elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı
Makarnaları beni hasta etti!  Bakanlık ile...Makarnaları beni hasta etti! Bakanlık ile…
Eski kocasına Eski kocasına saldırdı: “İnsanlar utanıyor”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber