Salı, Ekim 22

“Özür dilemediği sürece stada sokmam!”Beşiktaş

3 Aralık Pazar günü Club Beşiktaş’ta yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısı öncesinde başkan adayı Serdal Adalı, Denizli’deki Beşiktaş Taraftarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Bora Sever, yönetim kurulu üyeleri, kongre üyeleri ve taraftarlar tarafından karşılanan Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı, “Kartal Yuvası”nı ziyaret ederek kazak satın aldı.

Kentte kongre üyeleri ve Beşiktaşlı taraftarlarla buluşan Adalı, seçim süreci ve Beşiktaş hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Adalı, seçildikten sonra Rıza Çalımbay’la yola devam etmek istediğini belirterek, şöyle konuştu: “Rıza Çalımbay bu camianın yetiştirdiği özel insanlardan biri ve içinden geliyor. Keşke Şenol’un hocası iki üç maç bıraktığında göreve başlasaydı. Daha önce çok daha ileriye gidebilirdik. Rıza Teknik Direktörü gelene kadar ben de “hem yurt içinde hem de yurt dışında antrenör aramaya başladım. Rıza takımın lideri olduğu için bizim böyle bir düşüncemiz yok. Rıza seçildikten sonra onunla masaya oturacağız. Ne yapacağımıza biz karar vereceğiz. Devam etme isteğim var. Onun da bu arzuyu hissetmesi lazım” dedi.

“STADYUMA TEK ÇİVİ YERLEŞTİRİLEMEZ”

Beşiktaş stadı için açıklanan projelere de değinen Adalı, şunları söyledi: “Hayali projelerle, değişikliklerle kimseyi kandırmanın bir manası yok. Stadyumda ne yapılacağı belli. Koltuk sayısını artırabiliriz. Koltuklarımız büyük, Biz Dortmund’da uygulanan golün arkasındaki sistemi uygulayabiliriz. Anıtlar Kurumu oraya çivi çakmamıza bile izin vermiyor. Başvuru yapsak bile izin almamız 2 yılı buluyor. Rakip takım taraftarlarının oturduğu tribünlerden de şikayetim var. Benim pansiyonum da o tarafa yakın. Ne yazık ki sesleri bizden daha alçaklara ulaşıyor. Stadyum mimarıyla oturduğumuzda deplasman takımının tribünlerini ikiye bölebiliriz. Bir tane bile stadyuma çivi çakabilirsin. “Yapılacak işler var ama toplumun dikkatini dağıtmaya, yapılamayacak şeyleri hayal ettirmeye gerek yok. Geldiğimizde açık tribünlerdeki oturma yerlerini ayarlayacağız”. Stadyumun kapasitesi 52 bin kişi olacak. Konuk takımın tribününü değiştirip ses sorununu çözelim” dedi.

“NOKTA TRANSFERLERİYLE MEVCUT TAKIMIMIZI YÜKSELTMEMİZ GEREKİYOR”

serdal-adali-matruska-lafi-çok-uzucu-ve-camiayi-bolup-parcalayan-soylem_7981_dhaphoto6

Bu sezonu mevcut takımla tamamlayacaklarını belirten Adalı, şunları söyledi: “Mevcut takımımızın puan transferleriyle yukarıya çıkmasını sağlamamız lazım. Aksi halde sezon sonunda tehlikeyle karşı karşıya kalacağız. Bunun için gerekli transferleri yapmamız lazım.” Eksik puanları tamamlayıp bu takımı zirveye taşıyacağız. Gelecek sene işimiz çok daha zor olacak. Asla kaybeden bir takım bırakmayacağız.” Kimse taşınmak istemiyor. Bu yıl ilginç bir şekilde takım tasarımında bir hata vardı. Şenol’un teknik direktörü ile profesyonel ekibin aynı fikirde olmaması nedeniyle bugün ‘bu futbolcuyu ne yapacağız?’ noktasına geldik. “Onunla ilgili görüşmelere başlayacağız. Bu bir yıldız olur ama o orada olmayacak. O bölgede işini çok iyi yapacak futbolcular olun. Zaten birlikte oynayamayacağımız futbolcu grubumuz var. yeter” dedi.

“BEŞİKTAŞ CUMHURBAŞKANI’NIN ÜZERİNDE KİMSE PARMAK TUTAMAZ”

65cdf833f97d08a6ab1a0220dc968d75

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin titreyen parmağıyla ilgili konuşan Adalı, “Federasyon başkanıyla ilgili düşüncelerimi o maçtan sonra dile getirmiştim. O gün parmak olayının emsali var. Bazı şeyleri çok unutalım” dedi. Hızlı bir şekilde masaya vurma görüntüsü oluştu.Beşiktaş’ta masaya vurma tepkisi o gün çok ciddi ve sert bir şekilde verilmediğinden parmakla ilgili bu olay daha sonra gündeme geldi. Beşiktaş genel merkezinde Beşiktaş başkanına dünyada hiç kimse parmak kaldıramaz “Evinde, evinde. Her yerde söylüyorum. ‘Hayır, tribünleri işaret ediyordum, hayır öyle değil. Öyle değil’ ‘Olmaz’, bu camiadan özür dilemedikçe federasyon başkanının o stada girmesine izin vermeyeceğim, bunu herkesin bilmesi lazım” dedi.

“MATRUSKA YATAK ÇOK HUZURLU”

Kendisi hakkında söylenen ‘Matryoshka’ sözlerinin çok üzücü olduğunu belirten Adalı, “‘O onun devamı, bu bunun devamı, Serdal onun devamı’ diyenlerin hepsine karşı seçildim. karşılıklı seçim.Belki de bu camiayla karşılaştırılacak en son kişi benim.Matryoshka bebeklerle ilgili bu konuşma çok üzücü, bu camiayı bölen, parçalayan bir konuşma.Ben de Hasan Bey’den bunu söylememesini veya söylememesini rica ediyorum. Bu da önemli, yarın bir gün bu yönetimlerin içinden birileri buraya gelip başkan olabilecek. Bu iyi bir şey. Bu bir açıklama değil. Beşiktaş’ta bunlardan biri. Bunun bir parçası olan insanlar çok değerli insanlardır. Kimseyi ‘O bu adam, bu o adam’ diye kategorize etmek, bölmek doğru değil” dedi.
Konuşmasında taraftarlardan hiçbir zaman ayrılmadığını ve taraftarın kedilerini çok sevdiğini söyleyen Adalı, şunları söyledi: “Benim için Beşiktaş camiası bir bütündür. Taraftarlarımız ve genel kurul üyelerimiz de bunun bir parçası. toplum.”

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Andre Onana hakkında 'dolandırıcılık' iddiasıyla suç duyurusu!Andre Onana hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla suç duyurusu!
Spor dünyasını sarsan dolandırıcılık iddiaları ortaya çıktı!Spor dünyasını sarsan dolandırıcılık iddiaları ortaya çıktı!
Arda Güler'den İspanya itirafı! "F.Bahçe'ye dönecek mi?"Arda Güler’den İspanya itirafı! “Fenerbahçe’ye dönecek mi?”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber