Salı, Ekim 22

Yerel seçimlerle ilgili bir çıkış da Muharrem İnce’den geldi: İş birliği olmalı

Türkiye seçim ortamına girmeye başladı. İYİ Parti’nin son günlerde CHP’ye “hayır” demesinin ardından yeni ittifak senaryoları da gündemde. Son olarak Anavatan Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin İzmir’de CHP’den aday olacağı belirtildi.

Gazeteci Gürkan Hacır, Muharrem İnce ile son gelişmeleri anlattı. TV100 ekranlarında bu toplantıyı değerlendiren Hacır şu ifadeleri kullandı;

“CHP ile temasta bulundunuz mu? Toplantılardan haberimiz var. Bu bir işbirliği toplantısı mı?” Diye sordum. Sayın İnce, bu soruya şöyle yanıt verdi: “Parti olarak seçim güvenliği konusunda birlikte çalışmayı, sandıkları birlikte denetlemeyi teklif ettik. Birlikte görüştük. Ama bu adaylık için değildi. Böyle bir şey şu anda söz konusu değil.” Ama işbirliği olması gerektiğini düşünüyorum.”

Özgür Bey’le tanışmadığını ancak Ekrem Bey’le yeniden tanışmış olabileceğini söyledi.

hacı2

İZMİR ŞİKAYETLERİ

CHP’nin İzmir adayı olacağına dair söylentiler var dedim. Bu soruyla ilgili olarak “Şu anda böyle bir şey yok” dedi ama şunu vurguladı. “CHP’nin en güvenli yeri neresi?” diye sordu. İzmir dedim. “İYİ Parti İzmir’de aday gösterdi, HEDEP aday gösterirse durumu garanti altına alınacak mı?” dedi. Sınırda olacağını söyledim. “Risk almaya gerek var mı?” bana o söyledi.

Şunu da ekledi: “Geçen seçimlerde aday değildim, çekildim” dedi. “İstanbul’dan 100 binin üzerinde oy aldık” dedi. Ekrem İmamoğlu’nun 2019 seçimlerinin ilk turunda 13 bin oyla önde olduğunu hatırladı. Başka bir deyişle, oy verme potansiyelinden emin olduğunu ilan etti.

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Nizamettin Günel, CHP'den Sarıyer belediye başkanlığına aday oldu.Nizamettin Günel, CHP’den Sarıyer belediye başkanlığına aday oldu.
İstanbul'da yakalandı!  Yasaklanan maddeyi Kolombiya'dan getirdilerİstanbul’da yakalandı! Yasaklanan maddeyi Kolombiya’dan getirdiler
Bar cinayeti zanlısının cezası açıklandı! Bar cinayeti zanlısının cezası açıklandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber