Salı, Ekim 22

Irak’ın kuzeyinde 5 terörist etkisiz hale getirildi: “TSK terörist temizliğine devam ediyor”

Terörle mücadele ulusal ve sınır ötesi düzeyde devam ediyor. Son olarak Kuzey Irak’ta PKK terör örgütüne ciddi bir darbe indirildi.

Bakanlığın yayınladığı yazıda şunları okuyoruz:
“Gücünü aziz milletimizden alan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Kuzey Irak’ta terörist temizleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Irak’ın kuzeyinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist, hain hedeflerine ulaşamadan etkisiz hale getirildi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla devam edecektir! “

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İmamoğlu'nun CHP'deki eski rakibi: Muharrem İnce bugün sessizliğini bozuyor! "Ben aday olursam Ekrem Bey mutlaka kaybeder diyorlar."İmamoğlu’nun CHP’deki eski rakibi: Muharrem İnce bugün sessizliğini bozuyor! “Ben aday olursam Ekrem Bey mutlaka kaybedecek diyorlar.”
Trafikte tartıştığı adamı kocasına şikayet etti!  Bir tetikçi kiraladılar ve şunları söyledikten sonra onu vurdular: Trafikte tartıştığı adamı kocasına şikayet etti! Bir tetikçi kiralayıp, “Sana o mu küfretti?” deyip onu vurmuşlar.
Sabahları yatağınızı yapmayın!  Hastalıklara davetiye çıkarıyorSabahları yatağınızı yapmayın! Hastalıklara davetiye çıkarıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber