Salı, Ekim 22

Bugünkü aklım olsa asla paylaşmazdım!

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündemde olan Didem Uzel bu kez yaptığı açıklamalarla gündeme girdi.

Uzun bir aradan sonra Arka Sokaklar dizisiyle ekranlara dönen ünlü oyuncu, yaşadığı duyguyu anlattı.

Uzel, şunları söyledi: “9 yıl sonra ekran karşısına çıktım, çok heyecanlı. O heyecanı yeni yeni atlatıyorum. Umarım burada devam edebilirim. “Ne kadar süreceğini bilmiyorum ama bittiğinde oturup biraz daha konuşacağız.”

Milliyet’in haberine göre; Uzel ayrıca bir süre sosyal medyada fenomen haline gelen oğlu Aslan ile ilgili paylaşım yapmama kararı aldığını da söyledi.

didemuzel2

Uzel’in açıklaması şöyle:

“Bir süredir onu sosyal medyadan uzak tutuyorum çünkü bu konuda bazı endişelerim var. Dünya çapında çok sayıda çocuk kaçırma ve pedofili vakası yaşanıyor. Çocuğunuzun kimliğinin açıklanması doğru değildir. “Bugün sahip olduğum akıl sahibi olsaydım Aslan’ın tek bir fotoğrafını paylaşmazdım, yüzünü göstermezdim.”

Şef GPT
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Güzellik kervanına katılın!  Tamamen farklı bir insan olduGüzellik kervanına katılın! Tamamen farklı bir insan oldu
Acun Ilıcalı serbest vuruşun ardından Yunus Emre'ye serbest vuruş verdi!  Kızı Yasemin zorluydu ama...Acun Ilıcalı serbest vuruşun ardından Yunus Emre’ye serbest vuruş verdi! Kızı Yasemin zorluydu ama…
Survivor Nagihan diskalifiye edilebilir mi?  Acun Ilıcalı'dan şok sözler ve sürpriz teklifSurvivor Nagihan diskalifiye edilebilir mi? Acun Ilıcalı’dan şok sözler ve sürpriz teklif

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber