Salı, Ekim 22

Sinem Kobal derin yırtmacıyla iddialı pozlar verdi! Yorum yağdı

Meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen ve iki çocuk annesi olan Sinem Kobal, evlendikten sonra kariyerine ara verdi. Bir dönem Selena dizisiyle ilgi odağı olan ünlü oyuncu Sinem Kobal, artık yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme geliyor.

Cesur tarzıyla büyük beğeni toplayan Sinem Kobal, bu kez son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin bir dergiye poz verdiği paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Sinem Kobal 2

Sinem Kobal’ın derin yırtmaçlı pozları; “Harikasın”, “Harikasın”, “Saf güzelliğin”, “Bu güzellik gerçek mi?” Buna benzer yorumlar yapıldı.

Sinem Kobal3

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal 2016 yılında evlendi. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ın bu mutlu evlilikten Lalin ve Leyla adında iki kızları var.

Sinem Kobal 4

İki çocuk sahibi olduktan sonra ekranlara dönmeye hazır olduğunu bildiren Sinem Kobal, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Sinem Kobal 5

Sinem Kobal 6

Sinem Kobal 9

Sinem Kobal 8

Sinem Kobal 7

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Son pozları büyük olaydı!  Bakan tekrar baktı.   Son pozları büyük olaydı! Bakan tekrar baktı.
Kınalı Kar'ın Deli Kamber'iydi!  Son halini görenler inanamadıKınalı Kar’ın Deli Kamber’iydi! Son halini görenler inanamadı
Şıklığıyla galaya damgasını vurdu!  Elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı   Şıklığıyla galaya damgasını vurdu! Elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber