Cuma, Eylül 20

Young Boys’un Galatasaray’a yanıtı: ‘İlk maçtaki avantajlar…’ – Son Dakika Spor Haberleri

Altyapı Antrenörü Aziz Patrick Günü çerçevesiRAMS Park’ta düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

İlk maçta çok önemli bir üstünlük sağladıklarını belirten Patrick Rahmen, şöyle konuştu: “Takımı çok olumlu görüyorum. Bu maçı da büyük bir stadyumda oynayacağız. Topa baskı uygulamamız gerekecek. Üzerimize çok yoğun bir hücum taktiği uygulanacak. Biz de buradan bir şeyler çıkarmak istiyoruz.“dedi.

Topa baskı yapacaklarını belirten Rahmen, şöyle konuştu: “Biz de topla oynamayı hedefliyoruz. Galatasaray’ı kaleden uzak tutma planlarımız var. İlk maçta Galatasaray’ın puan kazanmasını sağladık. Buradaki eksiklerimizi tamamlamamız gerekiyor.” yorumunu yaptı.

“DAVID VON BALLMOOS’UN DURUMU İYİ GÖRÜNÜYOR AMA…”

Kaleci seçimiyle ilgili olarak İsviçreli teknik adam şunları söyledi: “Bu akşam kaleci antrenörümüzle birlikte golü kimin atacağını belirleyeceğiz. David von Ballmoos iyi görünüyor ama henüz karar vermedik. Yüzde 100 hazır olmasını bekliyoruz. Benim için belirleyici olan oyuncunun %100 hazır olmasıdır.“dedi.

Rahmen, ilk maçta önde olduklarını belirterek şöyle konuştu: “Şu anda ilk oyunun avantajları pek bir fark yaratmıyor. Galatasaray tartışmalarımızın olduğunu biliyor. İlk maçta eksiklerimizi tamamlamaya çalışacağız.“dedi.

Yarının takımının seçimiyle ilgili konuşan Rahmen, şunları söyledi: “Seçilen insanlar harika bir iş çıkardılar. Teknik heyet ile birlikte yarınki maça nasıl başlayacağımızı düşünüyoruz. İlk oyuna göre farklı şeyler de görebiliriz“dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş